Στούντιο με θέα

Μεγ. Επισκέπτες
4 Επισκέπτες
Διανυκτερεύσεις
2 Ελάχ.
Τύπος Κρεβατιού
1 Διπλό / 1 Μονό / Έξτρα Κρεβάτι
Εμβαδό
33 m²

Τα Στούντιο μας έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν μέχρι και 4 επισκέπτες – Ιδανική επιλογή για οικογένεια ή για ζευγάρια. Τα καταλύματα μας είναι ιδιωτικά και δεν περιλαμβάνουν κοινοχρήστους χώρους, διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι, 1 μονό κρεβάτι με δυνατότητα 1 έξτρα κρεβάτι επιπλέον, στο χώρο διατίθεται και κουζίνα ώστε να μπορείτε να προγραμματίζετε και να προετοιμάζετε τα καθημερινά σας γεύματα, νιώθοντας σαν στο σπίτι σας.

Επίσης, το ατομικό μπάνιο σας παρέχει όλες τις ανάγκες σας σε έναν πεντακάθαρο χώρο, ενώ και η ηρεμία από το μπροστινό μπαλκόνι από όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας είναι μοναδική. Η διαμονή σας σε ένα από τα δωμάτια του Στούντιο μας θα είναι σίγουρη άνετη για εσάς καθώς δεν θα διαφέρει καθόλου από αυτή του σπιτιού σας.

Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και oι ηλεκτρικές συσκευές, ώστε να διευκολύνετε την καθημερινότητα της παραμονής σας στο `KargasStudios`, είναι εξασφαλισμένα και βρίσκονται στο χώρο του δωματίου σας, άμεσα διαθέσιμα για να χρησιμοποιήσετε όποτε σας παραστεί ανάγκη.

Συγκεκριμένα σε κάθε δωμάτιο διατίθενται:

Υπηρεσίες Στούντιο

Wi-Fi
TV LCD 28”
A/C
Πολυκουζινάκι
Ψυγείο
Καφετιέρα Φίλτρου
Βραστήρας
Τοστιέρα
Σίδερο
Στεγνωτήρας Μαλλιών
Απλώστρα Ρούχων
Μπαλκόνι

Επιπρόσθετες υπηρεσίες

Υπηρεσία Μεταφοράς Κατόπιν Αιτήματος

Παρόμοια Στούντιο